ALLE vil øverst
“Jeg vil bare øverst på Google”… Det er sætningen vi møder, uanset hvem vi snakker med. Men realitet er bare, at det ikke altid er lige nemt. 
Vigtigst er, at forberede ens hjemmeside til en topplacering. Dette gøres bedst, ved løbende fokus på SEO på hjemmesidens indhold.

Vær altid opdateret på SEO
Sørg for altid at have har fokus på SEO, for ellers overtager konkurrenterne din placering. Anvende derfor altid et værktøj til SEO, som hjælper din website med at optimere sider og artikler til søgemaskinernes seneste algoritmer. SEO-optimering handler ikke kun om at komme øverst, men i lige så stor gram om ikke at blive overhalet indenom af konkurrenterne, da det kan koste dyrt.

Annoncepladser
Den nemmeste måde at komme frem på Googles forside, er ved betaling. Betalingen giver dig en forsideplads, men teksten “annonce”, men det er bestemt ikke gratis. Prisen for placeringen varierer, alt efter hvilke søgeord du vil findes på.

Googles annonceplatforme er meget kedelig, sammenlignet med eksempelvis Facebooks visuelle reklamer. Overvej derfor kraftigt om Google er det rigtige sted for dig, at lave betalt markedsføring.