Guide – Valg af Typografi
Er du i tvivl om hvilke typografier du bør anvende til dit medie, får du har en guide, som kan hjælpe dig på vej. Husk at der findes mange forskellige typografier, så vælg ikke blot en kendt font. Søg nettet tørt for en unik font, der passer ind i din profil.

Typografi til skærm
Når der produceres tekst til skærm, anbefales det at der anvendes san-seriffer. En san-serif er en typografi uden fødder, hvilket får bogstaverne til at fremstå enkle og endda læsbare på en pixleret skærm.

Typografi til Tryk
Når der produceres tekst til tryk anbefales det at der anvendes seriffer. En serif er en typografi med fødder, hvilket leder bogstaverne og øger læsbarheden i af ordene. Seriffer er ofte detaljerede, hvilket betyder at de gryner på skærme.

Nye tider for internettet 
Inden for computerteknologien er der i de seneste år sket meget, og computerskærme Har fået flere pixels. Dermed er der blevet åbnet for anvendelse af seriffer på skærm, det frarådes dog fortsat til brødtekster, da forbrugernes skærme ikke altid er gode nok til at vise en behagelig kvalitet.

Har du brug for et frækt tiltag til dine medier, kan du eksempelvis anvende seriffer på dine overskrifter.