Personlig hjemmeside

Vi skaber unikke hjemmesider, ud fra kunders ønsker og behov. Vi laver ikke blot en hjemmeside for, at den skal ligne konkurrentens. Den skal afspejle virksomhedens designlinje og værdisæt, og skabes derfor personligt til den enkelte kunde. Hvad end du søger af hjemmeside, webshop, online-galleri eller andet, kan vi hjælpe.

Brugervenligt system

Vi opsætter vores hjemmesider i Wordpress, som er blandt verdens førende CMS-systemer. Brugerfladen er simpel, og du undgår dermed at skulle lære unødige koder. Du får en driftklar hjemmeside, med tilhørende skabeloner til indlæg og produkter,  så du er kørende uden faglig hjælp. Vi hjælper dig i gang med et opstartskursus, så du kan begå dig i systemet.

En simpel løsning...

Vores hjemmesider udvikles med henblik på funktionalitet og brugervenligheden, for dig og dine kunder. Vi har fokus på en god brugeroplevelse, fra start til slut.

Brugervenligt

Undgå koder

Udbyg & Tilpas

Flere brugere

Mobilvenligt

Support > 24t.

Utallige muligheder

Vi udvikler en moderne hjemmeside til dig og ønsker naturligvis, at den skal bevare sit høje niveau. Vi laver vores hjemmesider i Wordpress, hvilket giver os mulighed for at tilbyde en Master. En Master, er en skabelon, som du kan bruge når du skaber nyt indhold til din hjemmeside. Masteren sikrer, at indholdet automatisk tilpasser sig sidens design. Vælger du, at vi skal varetage din hjemmeside, så frygt ikke. En master gør det ligeledes nemmere for os, at lave indhold til din side. Dermed mindsker arbejdstimerne betydeligt, uden at gå på kompromis med kvalitet og sidens helhed.

Det er ganske uforpligtende!

Kontakt os