Om os!Hvem er vi?

Hvem er med?

Udforsk profilerne

Simon Vinther

Ceo & Multimediedesigner

Ekspert i WordPress og Branding. Har stor viden indenfor sociale medier og online markedsføring. Uddannet Multimediedesigner på linjen for kreativ markedsføring. Har gennemført ledelse i praksis.

Emil Gandrup

Multimediedesigner

Et geni indenfor medier og grafik, med stor interesse for videoredigering og hjemmesider. Uddannet Multimediedesigner med igangværende overbygning i entreprenørskab.

Hvem er vi?

De kreative sjæle

Vi er de kreative sjæle. Vores mål er at rådgive og skabe medier, som fremmer din virksomhed og dens profil. Hvad end din virksomhed er stor eller lille, er der altid behov for nye tiltag, som kan fremme din forretning. Virksomheders anvendelse af medier er altafgørende for hvilke kunder der tiltrækkes, derfor er det vigtigt altid at holde dem opdaterede og attraktive for målgruppen.

Dine kunder forventer synlighed! En opdateret hjemmeside, ny visuel identitet og grafik kan hjælpe dig på vej mod  udvidelsen af dit kundeklientel. Husk at din profil og medier udgør en stor bandingværdi, det er derfor vigtigt altid at holde dem tilgængelige og opdaterede. Kontakt os for en uforpligtende samtale, hvor vi i fællesskab kan drøft mulighederne for din virksomhed.