Vi kan næsten alt!Lad os hjælpe

Et udpluk af kompetencer


Ny hjemmeside, visuel identiet eller webkampagne? Vi har evnerne til at forandre din virksomheds medier. Vores kompetencer og store viden kan hjælpe jer mod nye mål!

Virksomhedens ansigt online
Din hjemmeside er altafgørende, for hvordan kunderne opfatter din virksomhed. Mange kunder når aldrig at stifte bekendtskab med virksomheden og dens personale, men handler udelukkende på baggrund af hvad de ser online.

CMS-system
Vores hjemmesider laves i WordPress, som er det førende CMS-system. Det betyder at du som kunde efterfølgende selv kan rette i indholdet, uden at påvirke koderne. Vi laver desuden et overdragelseskursus, og udarbejder en manual til dine ansatte og dig.

Alle typer af hjemmesider
Har din virksomhed brug for en webshop, portfolio eller et galleri? Uanset hvilken løsning din virksomheder søger, er der håb. Har du behov for en webshop, hjælper vi også med opsætning af betalingsmodul.

Vedligeholdelse
Når du overtager en hjemmeside fra os, sikrer vi os at du kan varetage den forsvarligt. Vi udarbejder manualer for vedligeholdelse og rettelser, og tilbyder service for opdateringer og backups. Vi finder i fællesskab en løsning for hvordan vedligeholdelsen af din hjemmeside skal foregå.

Online synlighed på medier
I dag er flertallet af danskerne jævnligt på sociale medier, og forventer at kunne finde dig online.  Din virksomhed har derfor behov for at være til stede på de sociale medier, som kunderne anvender. Du er måske allerede på diverse medier, men syntes det går sløvt for sig? Vi kan i fællesskab udarbejde en medieplan, og endda varetage medierne for din virksomhed. Book en samtale med os, og hør om de mange muligheder din virksomhed har på de sociale medier.

Hvad kan vi udrette?
– Vejledning i de sociale medier
– Udarbejdelse af en medieplan
– Varetagelse af dine sociale medier

Boost din synlighed online
Skal din virksomhed have planlagt en online markedsføringskampagne? Vi kan varetage hele kampagnen, og gøre processen overkommelig for din virksomhed. Der findes mange forskellige typer af markedsføring online, og i fællesskab kan vi planlægge og afholde kampagnen.

En meget populær markedsføringsmetode, er at købe en bedre plads på Google. Her kan opnås en bedre placering, som betyder at du får flere besøg til din hjemmeside. Mange virksomheder anvender også E-mailmarketing, hvor de udsender kampagner til deres e-mail subscribers.
Uanset hvad din virksomhed har behov for, står vi klar til vejledning, udarbejdelse og varetagelsen af markedsføringen.

Eksempler på digital markedsføring
– Google Adwords og Analytics
– Facebookkampagner
– E-mailmarketing

Logo og virksomheds profil
Alle virksomheder har en visuel identitet, men ikke alle fremstår professionelt. Vi hjælper din virksomhed med at skabe en bærende identitet, som fremstår som et kvalitetsstempel. Identiteten indebærer logo, typografivalg og meget mere.

Brugen af visuel identitet

For at sikre din professionelle anvendelse af den visuelle identitet, udarbejdes en manual for anvendelse af logoet og øvrige designelementer elementer. Virksomhedens professionel fremtoning er vigtig i alt hvad der laver, derfor indebærer manualen skabeloner til mange medier, herunder bl.a. visitkort, a4 ark og merchandise.

Tilpasning og manipulation             
Har dine billeder brug for at blive rettet lidt til? Vi kan redigere dine billeder, så de fremstår endnu flottere. Ved hjælp af førende redigeringsprogrammer, bringer vi nyt liv frem i dine billeder.

Redigering af lys og påføring af filter er oftest den mest nødvendige redigeringstyper, før dine billeder er klar til professionelt brug. Nogle har dog brug for manipulation, hvor der eksempelvis fjernes bumser og rynker fra ansigter eller lignende.

Video, Animation og sammenklipning
Vi kan behandle dine videofiler, så de kan fremstå professionelt. Vi klipper og behandler i After Effects, som er et af de førende videoprogrammer.

Personlig brandig bliver populært
Branding er blevet et bredt begreb, og har spredt sig fra virksomheder til almene personer. Blandt kendte og folk i ledelsesjob, bliver det mere og mere normalt at have en tilknyttet brander. Vi kan være behjælpelige med dine medier og artikler, som kan fremme din personlige markedsføring. Du behøver ikke at være kendt, ser vi til USA, bliver anvendelsen af branding coaches til private, stadig mere populært.

De 3 vigtigste midler til selvbranding
– Visitkort
– LinkedIn
– Facebook

PowerPoint og tekstopsætning
Er du en af de mange virksomheder, som har problemer med at gøre dit indhold interessant for dine kunder? Vi kan gøre dine præsentationer og dokumenter interessante. Husk at uanset om dit indhold skal i brochure eller blot printes på et stykke A4, er det vigtigt at dit indhold præsenteres bedst muligt. Vi kan varetager opsætning af mange dokumenttyper, herunder PowerPoint, Word og InDesign.

Specialløsninger
Har din virksomhed brug for en unik løsning, som kræver kodning og opsætning helt fra bunden. Lad os høre mere om løsningen, så ser vi hvad vi kan gøre.

Start kontakten i dag

Email: thedesign@outlook.dk
Telefon: 50 70 60 05

Kontakt

Se vores Demo-shop

Find inspiration til din kommende webshop

Demo-shop